Verschijningen

Heiligdom

Religieus leven

Bidden

Op bedevaart

Multimedia

Nieuws

Over ons

Boodschappen op de 25ste van de maand door Onze-Lieve-Vrouw gegeven aan Marija Pavlovic-Lunetti

Boodschap van 25 augustus 2008

"Lieve kinderen, ook vandaag roep ik u op tot persoonlijke bekering. Jullie zijn diegenen die zich zullen bekeren en met hun leven getuigenis zullen afleggen, beminnen, vergeven en de vreugde van de Verrezene in de wereld brengen, waar mijn Zoon gestorven is en waar de mensen geen behoefte voelen Hem te zoeken en Hem in hun leven te ontdekken. Aanbidden jullie Hem, en moge jullie hoop, de hoop zijn voor de harten die Jezus nog niet kennen. Dank dat jullie mijn oproep beantwoorden."

Boodschap van 25 juli 2008

"Lieve kinderen, in deze tijd waarin jullie denken aan lichamelijke rust, roep Ik jullie op tot bekering. Bid en werk zodat uw hart hunkert naar God de Schepper die de ware Rust is voor uw ziel en uw lichaam. Moge Hij u Zijn Gelaat tonen en u Zijn Vrede schenken. Ik ben bij u en spreek voor elk van u ten beste bij God. Dank dat jullie mijn oproep beantwoorden."

Verjaardagsboodschap van 25 juni 2008

"Lieve kinderen, ook vandaag, met diepe vreugde in mijn hart, roep ik u op om mij te volgen en te luisteren naar mijn boodschappen. Wees vreugdevolle verspreiders van vrede en liefde in deze vredeloze wereld. Ik ben bij u en Ik zegen u allen met mijn Zoon Jezus, de Koning van de Vrede. Dank dat jullie mijn oproep beantwoorden."

Boodschap van 25 mei 2008

"Lieve kinderen, in deze tijd van genade, waarin God me toestaat bij u te zijn, roep ik u, kindertjes, opnieuw op tot bekering. Werk heel bijzonder aan de redding van de wereld, nu ik bij u ben. God is barmhartig en schenkt bijzondere genades. Daarom, zoek deze door het gebed. Ik ben bij u en laat u niet in de steek. Dank dat jullie mijn oproep beantwoorden."

Boodschap van 25 april 2008

"Lieve kinderen, Ook vandaag roep ik jullie allen op om te groeien in Gods liefde, zoals een bloem die de warme lentestralen voelt. Zo zullen ook jullie, kindertjes, groeien in Gods liefde en deze uitdragen naar hen die ver van God verwijderd zijn. Zoek Gods wil en wees goed voor hen die door God op jouw weg werden gezet, wees licht en vreugde. Dank dat jullie mijn oproep aanvaarden."

Bedevaart.net

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang de boodschappen per e-mail

Krijg steeds de nieuwe boodschappen per e-mail toegestuurd. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

© 2023 Bedevaart.net