Verschijningen

Heiligdom

Religieus leven

Bidden

Op bedevaart

Multimedia

Nieuws

Over ons

Over deze website...

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op deze website voor en door Medjugorjevrienden. Deze website is een initiatief van een Belgisch Rooms-Katholiek gezin en is ontstaan uit de vaststelling dat er tot hiertoe slechts beperkte Nederlandstalige informatie beschikbaar is voor wie op eigen initiatief op bedevaart wilt gaan naar Medjugorje, de plaats waar Onze-Lieve-Vrouw sedert 24 juni 1981 verschijnt aan zes zieners.

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

We denken evenwel ook aan diegenen die verhinderd zijn om naar Medjugorje te gaan. Speciaal voor hen is er een unieke Multimedia-pagina waar je dag en nacht beeld krijgt uit Medjugorje, maar ook live radio en tv. Meebidden kan met de gebedsvertalingen op de pagina Bidden.

Wij wensen je veel surfplezier en een genadevolle bedevaart!
Bedevaart.net

Bedevaart.net

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang de boodschappen per e-mail

Krijg steeds de nieuwe boodschappen per e-mail toegestuurd. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

© 2024 Bedevaart.net