Verschijningen

Heiligdom

Religieus leven

Bidden

Op bedevaart

Multimedia

Nieuws

Over ons

Tijdschrift 'Koningin van de Vrede'

Kent u het tijdschrift 'Koningin van de Vrede' al? Reeds 30 jaar brengt het tijdschrift zes maal per jaar Boodschappen en bijpassend commentaar, nieuws en informatie uit Medjugorje. Interessant voor iedereen, maar in het bijzonder denken we ook aan lezers zonder computer of kennis van internet.

U kan hieronder kennis maken met een proefexemplaar, maar weet dat het normale, papieren nummer steeds vergezeld gaat van enkele mooie foto's uit Medjugorje.

Wat uniek is aan dit tijdschrift: er is geen abonnementsgeld te betalen. Het blad wordt al 30 jaar in leven gehouden door de vrije giften en bijdragen van de lezers. Nieuwe lezers betalen evenwel éénmalig een startsom van € 10.

Voor meer inlichtingen:

Secretariaat - Vrienden van Medjugorje

Pastoriestraat 3

8470 Zevekote - Gistel

011 72 04 88

VriendenVanMedjugorje@gmail.com

Op de eerste pagina van het tijdschrift vindt u de betaalgegevens voor het overmaken van uw bijdrage.

Bent u reeds abonnee? Uitstekend, maar... misschien kent u ook andere potentiële geïnteresseerden die geen toegang hebben tot internet? Help mee al het goede uit Medjugorje te verspreiden. De wereld heeft er meer dan ooit nood aan.

Bedevaart.net

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang de boodschappen per e-mail

Krijg steeds de nieuwe boodschappen per e-mail toegestuurd. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

© 2024 Bedevaart.net