Verschijningen

Heiligdom

Religieus leven

Bidden

Op bedevaart

Multimedia

Nieuws

Over ons

Copyright

De teksten, afbeeldingen en gegevens gepubliceerd op deze website, evenals de grafische vormgeving en de functionele aspecten ervan, genieten van de bescherming op de auteursrechten.

Wat mag er wel?

Het is toegelaten teksten en afbeeldingen te gebruiken, af te drukken of te downloaden voor privé-gebruik.

Wat mag er niet?

Het is te allen tijde strikt verboden inhoud van deze website te commercialiseren.
Het overnemen van inhoud zonder correcte bronvermelding (www.bedevaart.net) is te allen tijde verboden.

Wat mag er soms?

Het e-mailen van website-inhoud, het overnemen van website-inhoud op andere websites of internetfora, het overnemen van website-inhoud in (papieren) publicaties is uitsluitend toegestaan indien volgende voorwaarden vervuld zijn:

  • Geen toevoegingen, geen weglatingen, geen wijzigingen aan de inhoud
  • Een correcte bronvermelding: www.bedevaart.net

En bij twijfel?

Elke andere vorm van reproductie, verspreiding of exploitatie van de inhoud van deze website of delen daarvan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is uitdrukkelijk verboden en vormt een inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht.

Maar weet… wij verlenen graag toestemming om informatie van deze website ter beschikking te stellen voor niet-commerciële doeleinden. U kan ons mailen op info@bedevaart.net

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand kwam, kunnen wij geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor onvolledige of foutieve informatie en de eventuele schade die eruit voortvloeit.

Bedevaart.net

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang de boodschappen per e-mail

Krijg steeds de nieuwe boodschappen per e-mail toegestuurd. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

© 2024 Bedevaart.net