Verschijningen

Heiligdom

Religieus leven

Bidden

Op bedevaart

Multimedia

Nieuws

Over ons

Gebedsintentie

Via onderstaand formulier kunt u uw persoonlijke intenties doorsturen naar Medjugorje. Uw gebedsintentie komt rechtstreeks terecht in het Informatie-centrum van de parochie. Daar worden de intenties op een cd'tje gezet en bezorgd aan ziener Ivan Dragicevic.

Tijdens de Verschijning bidt Ivan voor al deze intenties!

U kunt uw intentie gewoon in het Nederlands schrijven, Onze-Lieve-Vrouw verstaat alle talen. Uw bericht wordt door niemand anders gelezen, ook niet door Bedevaart.net.

Als u Bedevaart.net wilt contacteren voor vragen of informatie, ga dan naar de Contactpagina.

Ter informatie: op de balie van het Informatiecentrum kunt ook steeds een brief met intenties achterlaten in een mandje. Deze brieven gaan naar Vicka, die er eveneens voor bidt tijdens de Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw.

Bedevaart.net

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang de boodschappen per e-mail

Krijg steeds de nieuwe boodschappen per e-mail toegestuurd. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

© 2024 Bedevaart.net