Verschijningen

Heiligdom

Religieus leven

Bidden

Op bedevaart

Multimedia

Nieuws

Over ons

Medjugorje nieuwsoverzicht

Boodschap op 25-12-2023 aan Jakov Colo

Jakov Colo ontving op Kerstdag zijn jaarlijkse Verschijning van de Gospa. Bij zijn laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 beloofde Maria voortaan jaarlijks aan Jakov te verschijnen op Kerstmis. Zo ook dit jaar. De Verschijning begon om 14.20 uur en duurde 6 minuten. Onze-Lieve-Vrouw verscheen met kindje Jezus op de arm en gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen! Met mijn Zoon in mijn armen, wil ik jullie vandaag allemaal oproepen om tot de kleine Jezus te bidden voor de genezing van je hart. Kinderen, vaak regeert de zonde in je hart die jullie leven verwoest en kunnen jullie Gods aanwezigheid niet voelen. Geef daarom op deze dag van genade, waarop genade zich over de hele wereld verspreidt, je leven en je hart over aan de Heer, zodat de Heer ze kan genezen met Zijn genade. Alleen met een zuiver hart zul je de geboorte van Jezus opnieuw in je kunnen ervaren en zal het licht van Zijn geboorte je leven verlichten. Ik zegen jullie met mijn moederlijke zegen. Dank dat je aan mijn oproep gehoor hebt gegeven."

Gebedsmomenten met Anna-Maria Malnig

In december worden er enkele gebedsmomenten georganiseerd waar Anna Maria Malnig aanwezig gaat zijn en getuigenissen gaat geven over de boodschappen van Medjugorje. Anna Maria Malnig is een dame uit Quebec die in Medjugorje woont. Hieronder vindt u het volledige programma.

 • 7 december 2023: Gebedsgroep Georges en Georgette Hoste

Deken de Bostraat, 70, 8791 Beveren – Leie

15u00 Eucharistieviering

Toespraak van Anna Maria

Gelieve tijdig je komst laten weten aan Patty De Vos: 0479/82 92 09 of email: patty.de.vos@hotmail.com zodat voor de juiste accommodatie gezorgd kan worden

 • 8 december 2023: Onze Lieve Vrouwkerk centrum Temse

12u00: Genade uur – Eucharistieviering met E.H.Pastoor Lambert en aanwezige priesters

Toespraak van Anna Maria

 • 8 december 2023: Sint Kwintenskerk Leuven bij Priester Tulimelli David en Pater Vitus

Naamsestraat, 160a

18u00 Eucharistieviering

Toespraak van Anna Maria

 • 9 december 2023: Saint Aubin,Unité Pastorale Saint Stapin, Florennes bij Abbé Franck Toffoun de la Sainte Croix

10u00 Rozenkrans

10u45 Aanbidding

11u30 Gezongen H .Mis

12u30 Picknik

13u30 Lofzang

14u Getuigenis Anna Maria

16u zegen en zending

 • 10 december 2022 9u30 Eucharistieviering in Florennes

11u00 Vertrek naar Banneux, Chalet la Shabbann,

14u00 Rozenkrans voor de vrede en getuigenis

Gelegenheid om te biechten.

Anna Maria brengt ook kleine flesjes olie en zout mee, gezegend door Onze-Lieve-Vrouw en door en priester exorcist. De priester zal op het einde alle aanwezigen zegenen met de olie.

Boodschap op 20-10-2023 aan Ivan Dragicevic

Op vrijdag 20 oktober ontving de ziener Ivan in zijn privékapel in Medjugorje deze boodschap van Onze-Lieve-Vrouw. Hij gaf toestemming om deze te publiceren, gezien het belang ervan. De boodschap luidt als volgt:

Lieve kinderen! Vandaag nodig ik jullie uit te bidden voor vrede. In deze tijd is de vrede bedreigd en ik vraag jullie het vasten en het gebed te hernieuwen in je families en anderen aan te moedigen te bidden voor de vrede. Lieve kinderen, ik wens dat jullie de ernst van de situatie begrijpen en dat veel van wat er gebeurt, afhangt van jullie gebed. Lieve kinderen, ik ben met jullie en nodig jullie uit om ernstig te beginnen bidden en vasten. Bedankt om ook mijn oproep van vandaag te beantwoorden.

Aankondiging bedevaarten 2023

Na enkele moeilijke jaren starten er opnieuw heel wat bedevaarten vanuit België en Nederland naar Medjugorje op. Op de "Op bedevaart"-pagina kan u een overzicht vinden van alle bedevaarten.

Organiseert u een eigen bedevaart en wilt u deze graag laten vermelden op de site? In dat geval kan u contact met ons opnemen via info@bedevaart.net.

Medjugorje gebedsdag iedere 25ste van de maand

Iedere 25ste van de maand, op de dag van de verschijning aan Marija Pavlovic, wordt in de Abdij van Tongerlo een gebedsdag gehouden. Er wordt gebeden op voorspraak van de Koningin van de Vrede.

In bijlage alle info. Voor vragen en inschrijven kan u terecht bij Fr Benedict Meethep door een mail te sturen naar benedict.meethep@tongerlo.org.

Jongerenfestival en seminaries in 2023

Gewoonlijk vindt in de eerste week van augustus het Mladifest (Jongerenfestival) plaats in Međugorje. In 2023 echter zullen net in deze week de Wereldjongerendagen in Lissabon worden gehouden. Daarom beliste de parochie van Međugorje om het Mladifest in 2023 een weekje te vervroegen.

“Als paus Franciscus alle jonge mensen van de wereld op één plaats uitnodigt, zullen wij ze niet bij ons uitnodigen, maar we zullen blij zijn dat zij zowel naar Međugorje als naar de ontmoeting met de paus kunnen gaan”, vertelt apostolisch visitator Mgr. Aldo Cavalli aan Radio Mir Međugorje.

Het 34ste Mladifest zal dit jaar dus uitzonderlijk doorgaan in juli: van woensdag 26 tot zondag 30 juli. Eén dag korter dan normaal omdat de parochie van Međugorje op 25 juli haar patroonheilige, de H. Jacobus, viert.

Ook dit jaar werd opnieuw gekozen voor een thema uit het Evangelie. Sinds enkele jaren wordt één thema gekozen voor alle seminaries, retraites en het jongerenfestival in hetzelfde jaar. Het thema voor 2023 komt uit het Matteüs-evangelie: “Hier zijn Mijn moeder en Mijn broeders” (Mt, 12,49).

Alle retraites, seminaries en festivals van 2023 op een rijtje:

 • 14-18 maart 2023: 28ste seminarie voor organisatoren van bedevaarten en gebedscentra
 • 3-7 juli 2023: 26ste retraite voor priesters
 • 26-30 juli 2023: 34ste Mladifest (jongerenfestival)
 • 8-11 november 2023: 22ste retraite voor getrouwde koppels

Boodschap op 25-12-2022 aan Jakov Colo

Jakov Colo ontving op Kerstdag zijn jaarlijkse Verschijning van de Gospa. Bij zijn laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 beloofde Maria voortaan jaarlijks aan Jakov te verschijnen op Kerstmis. Zo ook dit jaar. De Verschijning begon om 14.18 uur en duurde 8 minuten. Onze-Lieve-Vrouw verscheen met kindje Jezus op de arm en gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen! Vandaag, nu het licht van Jezus' geboorte de hele wereld verlicht en ik Jezus op bijzondere wijze in mijn armen houd, bid ik dat elk hart een stal van Bethlehem mag worden waarin mijn Zoon geboren zal worden, en dat jullie leven het licht van Zijn geboorte mag worden. Kindertjes, jullie leven in onrust en angst. Daarom, kindertjes, bid op deze dag van genade tot Jezus om jullie geloof te versterken en de Vorst van jullie leven te worden. Want, mijn kinderen, alleen met Jezus in jullie leven zal je niet naar onrust kijken, maar bidden om vrede en zullen jullie in vrede leven. Je kijkt niet naar angst, maar naar Jezus die ons bevrijdt van alle angst. Ik ben jullie Moeder die onophoudelijk over jullie waakt en ik zegen jullie met mijn Moederlijke zegen."

Boodschap op 18-3-2022 aan Mirjana Dragicevic

Mirjana Dragicevic-Soldo
Mirjana Dragicevic-Soldo
Mirjana Dragicevic-Soldo
Mirjana Dragicevic-Soldo

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag. De verschijning duurde van 13u34 tot 13u40.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen,

Met moederlijke liefde roep ik jullie op om met volle kracht, geloof en vertrouwen naar mijn Zoon te kijken. Open je harten voor Hem en heb geen angst, want mijn Zoon is het licht van de wereld en in Hem is er vrede en hoop. Daarom roep ik jullie opnieuw op, opnieuw voor mijn kinderen te bidden die de liefde van mijn Zoon nog niet hebben leren kennen, zodat mijn Zoon met zijn licht van liefde en hoop ook hun harten mag verlichten en jullie, mijn kinderen, mag sterken en vrede en hoop geven.

Ik ben met jullie. Ik dank jullie."

Boek Mirjana uitgebracht in het Nederlands

Het boek Mijn Hart zal Triomferen waarin Mirjana Dragicevic-Soldo haar relaas doet over Medjugorje en de verschijningen is recent vertaald geweest in het Nederlands. In dit boek vertelt ze uitgebreid het verhaal over Medjugorje zoals ze het met eigen ogen gezien heeft.

Op 2 april 2022 wordt het boek officieel voorgesteld bij de Gemeenschap Moeder van Vrede in Gistel. Er vindt die dag in de gemeenschap de maandelijkse gebedsdag plaats, waarop aansluitend de voorstelling van het boek plaatsvindt:

 • 8u30 Lauden
 • 9u Heilige Mis, gevolgd door rozenkrans en aanbidding doorlopend tot 14u
 • 12u Mogelijkheid tot picknick
 • 14u Rozenhoedje
 • 14u30 Voorstelling van het boek

Het boek zelf is via de gemeenschap beschikbaar en zal 22 euro kosten. Verzendkosten niet inbegrepen.

Cover van "Mijn Hart zal Triomferen"
Cover van "Mijn Hart zal Triomferen"
Cover van "Mijn Hart zal Triomferen"
Cover van "Mijn Hart zal Triomferen"
Omslag van "Mijn Hart zal Triomferen"
Omslag van "Mijn Hart zal Triomferen"
Omslag van "Mijn Hart zal Triomferen"
Omslag van "Mijn Hart zal Triomferen"

Boodschap op 25-12-2021 aan Jakov Colo

Jakov Colo ontving op Kerstdag zijn jaarlijkse Verschijning van de Gospa. Bij zijn laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 beloofde Maria voortaan jaarlijks aan Jakov te verschijnen op Kerstmis. Zo ook dit jaar. De Verschijning begon om 14.25 uur en duurde 9 minuten. Onze-Lieve-Vrouw verscheen met kindje Jezus op de arm en gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen, jullie zijn en worden "kinderen van God" genoemd. Als jullie harten maar de onmetelijke liefde zouden voelen die God voor jullie heeft, dan zouden jullie harten Hem aanbidden en danken op elk moment van jullie leven. Daarom, kindertjes, open vandaag, op deze dag van genade, jullie harten en smeek de Heer om de gave van het geloof; opdat jullie werkelijk de naam "kinderen van God" waardig zouden worden, die met een zuiver hart hun Hemelse Vader danken en eren. Ik ben bij jullie en zegen jullie met mijn moederlijke zegen."

Programma 32ste jongerenfestival

Van zondag 1 augustus tot en met vrijdag 6 augustus vindt in Medjugorje het 32ste jongerenfestival plaats. Het thema van dit jaar is "Wat voor goeds moet ik doen?" (Mt. 19, 16). Het gehele jongerenfestival is te volgen via de livestreams op onze multimediapagina.

Hieronder het volledige programma:

Zondag 01/08

 • 18u: Rozenkrans
 • 19u: Plechtige opening van het jongerenfestival en H.Mis
 • 21u - 22u: Aanbidding van het allerheiligste Sacrament

Maandag 02/08

 • 6u - 6u40: Rozenkrans op de verschijningsberg bij het beeld van Onze-Lieve-Vrouw
 • 10u: Gebed, catechese, getuigenissen
 • 12u: Angelus
 • Middagpauze
 • 17u: Getuigenissen
 • 18u: Rozenkrans
 • 19u: Heilige Mis
 • 20u30 - 21u30: Kruisverering met kaarsen

Dinsdag 03/08

 • 10u: Gebed, catechese, getuigenissen
 • 12u: Angelus
 • Middagpauze
 • 17u: Getuigenissen
 • 18u: Rozenkrans
 • 19u: Heilige Mis
 • 20u30 - 21u30: Mariaprocessie en aanbidding van het allerheiligste Sacrament

Woensdag 04/08

 • 10u: Gebed, catechese, getuigenissen
 • 12u: Angelus
 • Middagpauze
 • 17u: Getuigenissen
 • 18u: Rozenkrans
 • 19u: Heilige Mis
 • 21u15: Theater en musical show van het Cenacolo

Donderdag 05/08

 • 6u - 6u40: Rozenkrans op de verschijningsberg bij het beeld van Onze-Lieve-Vrouw
 • 10u: Gebed, catechese, getuigenissen
 • 12u: Angelus
 • Middagpauze
 • 17u: Getuigenissen
 • 18u: Rozenkrans
 • 19u: Heilige Mis
 • 20u30 - 21u30: Aanbidding van het allerheiligste Sacrament
 • 21u30 - 22u30: Singing farewell

Vrijdag 06/08

 • 5u: H.Mis op de kruisberg

Getuigenissen van zieners Marija en Jakov

Enkele weken geleden organiseerde de parochie van Medjugorje een online conferentie omtrent de vruchten van Medjugorje in Spaanssprekende landen. Tijdens deze uitzending werd tijd gemaakt voor tal van getuigenissen, zo ook van twee van de zieners. Marija Pavlović-Lunetti en Jakov Čolo spraken onder meer over de verschijningen en wat Maria van ons verwacht. U kan beide getuigenissen hieronder in het Engels herbekijken:

Veertigste verjaardag van de verschijningen

Vandaag, 25 juni, wordt de veertigste verjaardag van de verschijningen in Medjugorje gevierd. Het relaas van de eerste dagen kan u hier nog eens lezen. Sinds 1981 brengt Onze-Lieve-Vrouw een boodschap van hoop in Medjugorje, een oproep tot bekering. Gebed, vasten, H.Mis, Bijbel en biecht. Met deze vijf punten komt Maria reeds veertig jaar tot bij ons. Maria wijst ons naar haar Zoon, wijst ons de weg naar God. Met een dankbaar hart kijken we terug op de voorbije veertig jaar, en leggen we de toekomst vol vertrouwen in de handen van God.

Een leuke kijk op Medjugorje doorheen de jaren kan u vinden op dit Instagram-account.

Voorbereidingen op de veertigste verjaardag van de verschijningen

In Medjugorje zijn de voorbereidingen op de veertigste verjaardag van de verschijningen in volle gang. De parochianen zijn al het hele jaar in de weer om deze mooie gebeurtenis gepast te vieren. Enkelen van hen zijn vorig jaar, exact 365 dagen voor de veertigste verjaardag, begonnen met iedere ochtend de Verschijningsberg te beklimmen. Vanuit de parochie van Čitluk is er dan weer een initiatief ontstaan om een noveen voor negen zondagen te bidden, die zou eindigen op de vooravond van de verschijningen.

Het beeld van Onze-Lieve-Vrouw op de verschijningsberg
Het beeld van Onze-Lieve-Vrouw op de verschijningsberg
Het beeld van Onze-Lieve-Vrouw op de verschijningsberg
Het beeld van Onze-Lieve-Vrouw op de verschijningsberg

Jaarlijks vindt op 24 juni, het hoogfeest van de geboorte van Johannes de Doper, ook de vredeswandeling plaats. Vanuit Humac wordt er richting het heiligdom in Medjugorje gewandeld, zo’n 15km. Tijdens deze tocht wordt er gebeden voor vrede en voor de intenties van Onze-Lieve-Vrouw.

Op de verjaardag zelf, 25 juni, wordt een speciaal programma uitgezonden, dat te volgen zal zijn via de multimediapagina van Bedevaart.net. Om 16u30 start een processie aan het beeld van Onze-Lieve-Vrouw op de Verschijningsberg, de plaats waar het allemaal begon. Vanaf deze plek, die een bron van genaden is, wordt er in processie richting de kerk gewandeld. Het is Onze-Lieve-Vrouw die ons naar Jezus leidt, dat is de boodschap die ze willen overbrengen. Maria leidt ons naar Jezus, naar de Eucharistie. Tijdens de processie wordt het Credo en de zeven Onze Vaders gebeden, gevolgd door de rozenkrans en gezang.

Tijdens het speciale programma komen er ook getuigenissen van pelgrims en priesters aan bod, alsook enkele nieuwe liederen en hymnen geschreven ter ere van de Koningin van de Vrede.

Het uitzendschema voor vrijdag 25 juni:

 • 16u00: Start uitzending met getuigenissen, muziek en meer
 • 16u30: Processie vanaf het beeld van Onze-Lieve-Vrouw op de Verschijningsberg naar de kerk
 • 18u00: Rozenkrans aan het buitenaltaar
 • 19u00: H.Mis
 • 20u00: Eucharistische aanbidding van één uur, gevolgd door de hele nacht aanbidding van het Heilig Sacrament in stilte tot 7u ‘s anderendaags

Bedevaart.net steekt in een nieuw jasje

Het Mariabeeld op het voorplein van de kerk
Het Mariabeeld op het voorplein van de kerk
Het Mariabeeld op het voorplein van de kerk
Het Mariabeeld op het voorplein van de kerk

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van de verschijningen op 25 juni hebben we bedevaart.net in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe versie bevat een aantal nieuwigheden en verbeteringen. Zo hebben we er voor gezorgd dat de website mobielvriendelijker geworden is. Ook is het nu mogelijk om de maandelijkse boodschap rechtsreeks per mail te ontvangen. Je kan je hierop inschrijven via de module onderaan de pagina.

De indeling van de website bleef grotendeels hetzelfde. Je kan alle info terugvinden op de gebruikelijke plaatsen. De nieuwsberichten zijn nog niet volledig overgezet naar het nieuwe systeem, we trachten deze gaandeweg aan te vullen.

Mir i dobro,

Vrede en alle goeds,

Bedevaart.net

Boodschap op 18-3-2021 aan Mirjana Dragicevic

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen,

Op moederlijke wijze roep ik jullie op om terug te keren tot de vreugde en de waarheid van het Evangelie, om terug te keren tot de liefde van mijn Zoon - want Hij wacht op jullie met open armen; dat alles wat je in het leven doet, je doet met mijn Zoon, met liefde; dat het voor jullie gezegend mag zijn; zodat jullie spiritualiteit innerlijk is en niet alleen uiterlijk.

Alleen op die manier zul je nederig, vrijgevig, vol van liefde en vreugdevol zijn; en mijn moederlijk hart zal zich met jou verblijden. Ik dank jullie."

Boodschap op 25-12-2020 aan Jakov Colo

Jakov Colo ontving op Kerstdag zijn jaarlijkse Verschijning van de Gospa. Bij zijn laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 beloofde Maria voortaan jaarlijks aan Jakov te verschijnen op Kerstmis. Zo ook dit jaar. Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen, ook vandaag is Jezus hier naast jullie, ook al denken jullie dat jullie alleen zijn en dat licht niet bestaat in je leven. Hij is hier en heeft je nooit verlaten of Zich van jou verwijderd. Het licht van zijn geboorte verlicht de wereld en je leven. Zijn Hart staat altijd voor je open om elk van je pijnen, elke beproeving, angst en nood te ontvangen. Zijn handen zijn naar je uitgestrekt om je als een vader te omarmen en je te vertellen hoe belangrijk jullie voor Hem zijn, hoezeer Hij je bemint en om zijn kinderen geeft. Kindertjes, staat je hart open voor Jezus? Hebben jullie je leven volledig in zijn handen overgegeven? Hebben jullie Jezus aanvaard als je Vader, tot wie jullie altijd kunnen naderen en bij wie jullie troost kunnen vinden en alles wat jullie nodig hebben om het ware geloof te leven. Daarom, kindertjes, geef je harten aan Jezus over en laat Hem toe om de leiding over je leven te nemen, omdat jullie enkel op die manier het heden zullen accepteren en in staat zullen zijn de wereld waarin jullie vandaag leven aan te kunnen. Met Jezus verdwijnt elke angst, lijden en pijn, omdat je hart zijn wil en alles wat op je levensweg komt, aanvaardt. Jezus zal jullie het geloof geven om alles te aanvaarden en niets zal jullie van Hem scheiden - omdat Hij je stevig bij de hand houdt en niet toelaat dat jullie je verwijderen en jezelf verliezen in moeilijke momenten - omdat Hij de Heer van je leven is geworden. Ik zegen jullie met mijn moederlijke zegen."

Boodschap op 18-3-2020 aan Mirjana Dragicevic

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag. De Verschijning ging uitzonderlijk door bij Mirjana thuis, samen met haar familie, vanwege het coronavirus.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen,

Mijn Zoon heeft als God altijd verder gekeken dan de tijd. Ik, Zijn moeder, zie door Hem in de tijd. Ik zie mooie en trieste dingen. Maar ik zie dat er nog steeds liefde is en dat we die moeten bekendmaken. Mijn kinderen, je kunt niet gelukkig zijn als je niet van elkaar houdt, als je niet in elke situatie en op elk moment van je leven liefde hebt. Ook ik, als moeder, kom door liefde naar je toe – om je te helpen de ware liefde te leren kennen, om mijn Zoon te leren kennen.

Dit is waarom ik je steeds opnieuw roep om des te meer te verlangen naar liefde, geloof en hoop. De enige bron waaruit je kunt drinken, is vertrouwen in God, mijn Zoon.

Mijn kinderen, kijk in momenten van onrust en verzaking alleen naar het gezicht van mijn Zoon. Je moet gewoon zijn woorden naleven en niet bang zijn! Bid en heb lief met oprechte gevoelens, met goede werken; help de wereld te veranderen en mijn hart te laten zegevieren.

Net als mijn Zoon zeg ik ook tegen jullie: heb elkaar lief, want zonder liefde is er geen redding.

Bedankt, mijn kinderen."

Boodschap op 2-3-2020 aan Mirjana Dragicevic

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, jullie pure en oprechte liefde trekt mijn moederlijke hart aan. Jullie geloof en vertrouwen in de hemelse Vader zijn geurige rozen die jullie me aanbieden, de mooiste boeketten met rozen die zijn samengesteld uit jullie gebeden, jullie werken van barmhartigheid en van liefde.

Apostelen van mijn liefde, jij die oprecht en met een zuiver hart ernaar streeft mijn Zoon te volgen, jij die oprecht van Hem houdt, het is aan jou om te helpen en een voorbeeld te zijn voor diegenen die de liefde van mijn Zoon nog niet hebben leren kennen – maar, mijn kinderen, niet alleen met woorden, maar ook met daden en pure gevoelens waarmee je de Hemelse Vader verheerlijkt.

Apostelen van mijn liefde, het is een tijd van waakzaamheid, en ik vraag je om liefde, liefde die over niemand oordeelt, want de Hemelse Vader zal over iedereen oordelen.

Ik vraag dat je liefhebt, dat je de waarheid overbrengt; want de waarheid is oud, het is niet nieuw, het is eeuwig, het is waarheid. Het getuigt van Gods eeuwigheid. Breng het licht van mijn Zoon en verdrijf de duisternis die je steeds meer wilt grijpen. Wees niet bang. Door de genade en de liefde van mijn Zoon ben ik bij jullie. Dank jullie."

Boodschap op 2-2-2020 aan Mirjana Dragicevic

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, door het besluit en de liefde van God, ben ik gekozen om de Moeder van God en jullie moeder te zijn. Maar ook door mijn wil en mijn onmetelijke liefde voor de hemelse Vader en door mijn volledige vertrouwen in Hem, was mijn lichaam de Kelk van de Godmens.

Ik stond in dienst van waarheid, liefde en redding, zoals Ik nu onder jullie ben om jullie, mijn kinderen, apostelen van mijn liefde, op te roepen om dragers van waarheid te zijn; om jullie op te roepen om Zijn Woorden te verspreiden, de Woorden van redding, door jullie wil en liefde voor mijn Zoon: dat jullie, door jullie daden, aan al diegenen die mijn Zoon nog niet kennen, Zijn liefde kunnen tonen.

Jullie zullen kracht vinden in de Eucharistie - mijn Zoon die jullie voedt met Zijn Lichaam en jullie versterkt met Zijn Bloed. Mijn kinderen, vouw julie handen en kijk in stilte naar het Kruis. Op deze manier zorgen jullie dat geloof kan doorgeven worden, zorgen jullie dat de waarheid kan onderscheiden worden, zorgen jullie dat liefde jullie echt leert beminnen.

Mijn kinderen, apostelen van mijn liefde, vouw jullie handen, kijk naar het Kruis. Alleen in het Kruis is redding. Dank jullie."

Boodschap op 2-1-2020 aan Mirjana Dragicevic

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik weet dat Ik aanwezig ben in jullie leven en in jullie hart. Ik voel jullie liefde, Ik hoor jullie gebeden en leid ze naar mijn Zoon. Maar mijn kinderen, met mijn moederlijke liefde wens Ik in het leven van àl mijn kinderen te zijn. Ik wil al mijn kinderen om me heen verzamelen, onder mijn moederlijke mantel. Daarom nodig Ik jullie uit en roep Ik jullie op, apostelen van mijn liefde, om me te helpen.

Mijn kinderen, mijn Zoon sprak de woorden uit van het 'Onze Vader' - Onze Vader, die overal is en in ons hart is, omdat Hij je wil leren bidden met woorden en gevoelens. Hij verlangt ernaar dat jullie altijd beter worden, dat jullie leven in genadevolle liefde die gebed is en met ontelbare opofferingen voor anderen. Mijn kinderen, geef mijn Zoon liefde voor jullie naasten, schenk woorden van troost, medeleven en daden van rechtvaardigheid aan jullie naasten. Alles wat jullie aan anderen geven, apostelen van mijn liefde, aanvaardt mijn Zoon als een geschenk. Ik ben ook bij jullie, omdat mijn Zoon verlangt dat mijn liefde als een lichtstraal jullie zielen tot leven zou wekken, dat Ik jullie zou helpen in de zoektocht naar vrede en eeuwig geluk. Daarom, mijn kinderen, heb elkaar lief, wees verenigd door mijn Zoon, wees kinderen van God die allen samen, met een volledig, open en zuiver hart, het ‘Onze Vader’ uitspreken. En wees niet bang! Dank jullie."

Bedevaart.net

De informatie op deze site wil een goede aanzet geven voor wie op pelgrimstocht wilt gaan naar een stukje hemel op aarde... Een hulp voor wie op bezoek wilt gaan bij onze Hemelse Moeder! Wij willen je graag op weg helpen met een schat aan praktische informatie en nuttige weetjes. Heb je na het lezen van deze website toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ontvang de boodschappen per e-mail

Krijg steeds de nieuwe boodschappen per e-mail toegestuurd. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

© 2024 Bedevaart.net